Leiner Laura nemrég megjelent könyve nekem is nagyon tetszett:

 

Bábel. A legnagyobb nyári zenei fesztivál, valahol Pápa mellett. Mi lehet jobb annál, mint tizenhét évesen, életedben először, egy hetet eltölteni itt a barátaiddal? A zárónapi koncert a Red Hot Chili Peppersé, és Zsófi többek között azért érkezik, hogy találkozhasson Anthony Kiedisszel. Na de addig még sok minden történik vele, Napsival, Abdullal, Hipóval és Szaszával az Európa, Ázsia, Afrika és Ausztrália színpad körül… Bábel. Ha voltál már fesztiválon, azért fogod szeretni, ha még nem voltál, azért.

„Nagyon örülök, hogy Laurának sikerült megjeleníteni és tökéletesen visszaadni a fesztiválok hangulatát, és kifejezetten tetszik a humora. Gratulálok!”

Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál alapítója

 Olvasói vélemányek:

 
Fantasztikus ez a könyv! Imádtam, imádom és imádni is fogom. :) A szereplők: a társaság tényleg nagyon jó, és lehetne akár a Szent Johannában megismertekhez hasonlítani, de szerintem ne tegyük, mert felesleges. Ez egy másik világ. Direkt. Ami netán egyezik az meg egyezik. Én ezt ennyiben lezárom, nem azért vettem meg, és olvastam el, mert a Szent Johanna folytatására vártam. Kellett valami, ami új, amilyenről még nem hallottam, amilyet még nem olvastam. És tessék. Megkaptam. Leiner Laura már megint olyat írt, hogy nem térek magamhoz. Hatalmas nagy köszönet!!!! A helyszín: Menni akarok! Ha voltál már fesztiválon azért fogod szeretni, ha még nem voltál, azért. Pont így van. És menni akarok fesztiválra. Csak úgy. És hogy mit kaptam a Bábeltől és ezáltal Laurától? Egy újabb olyan élményt, amit soha senki nem fog tudni elvenni tőlem ezen a világon :) Szóval én nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek ezt a könyvet, aki vágyik egy kis nyári (fesztivál)hangulatra, kikapcsolódásra az őszben és a hamarosan megérkező télben. Kívánom, hogy mindenki legalább annyit nevessen és sírjon (akár egyszerre) ezen a fantasztikus könyvön, amennyit én :)
Bábel
   
 
Nagyra értékelem,hogy kikérték a véleményem, de mivel a könyvet a unokám részére vásároltam, aki AUSZTRÁLIÁBAN él, csak közvetíteni tudok, mivel elküldése előtt nem volt időm elolvasni! "A következőket írta és mondta! Nagyi,fantasztikusan jó a könyv, légyszíves, hasonló jókat küldj!" Kérem, ha hasonló jók lesznek az írótól, értesítsenek, mert az unokám nagyon szeret olvasni!
Bábel
   
 
Nem bírtam letenni.. De komolyan. Még sosem voltam fesztiválon, de miután elolvastam ezt a könyvet annyira elakartam menni fesztiválozni,hogy az hihetetlen!Laura megint elkápráztatott,féltem,hogy miután az SZJG-nek vége nem fog jó könyvet írni..Ez kellemes csalódás volt számomra.:) 
 
Most leírom az én véleményemet is a könyvről: nekem nagyon tetszett ez a könyv. És az volt a jó, hogy amint elkezdtem olvasni, azonnal belerázódtam a történetbe. Olyan volt, mintha én is ott lennék a Bábelfeszten, ott Zsófival és Szaszával. Mindent én is átélnék, mindent megtapasztalnék. Könnyű volt a könyvet olvasni, mert a mai fiatalok nyelvén írta az írónő. Szóval szerintem mindenki olvassa el ezt a könyvet, mert fantasztikus alkotás!!! :)
 
Itt van pár Bábeles kép a könyvhöz: